Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Foki na stoły. Restauracja Gryfon z Jastarni chce wprowadzić nowe menu | ZDJĘCIA

P.
Zrazy z foki, a może strogonow lub casserole? Albo makaron z foczym mięsem? Takie dania mogą się pojawić w jednej z restauracji na Półwyspie Helskim.
- O ile uda mi się przebrnąć przez gąszcz przepisów - zastrzega Piotr Lisakowski, szef restauracji Gryfon w Jastarni, który do jej menu zamierza wprowadzić mięso z fok.

 Jest zdeterminowany, by projekt zrealizować, ale łatwo nie będzie. Bo choć stoją za Lisakowskim środowiska rybackie, to...
Zrazy z foki, a może strogonow lub casserole? Albo makaron z foczym mięsem? Takie dania mogą się pojawić w jednej z restauracji na Półwyspie Helskim. - O ile uda mi się przebrnąć przez gąszcz przepisów - zastrzega Piotr Lisakowski, szef restauracji Gryfon w Jastarni, który do jej menu zamierza wprowadzić mięso z fok. Jest zdeterminowany, by projekt zrealizować, ale łatwo nie będzie. Bo choć stoją za Lisakowskim środowiska rybackie, to... Piotr Niemkiewicz
Foki na stoły - Dania z foki: będzie hit czy kit kuchni z Półwyspu Helskiego? Restauracja Gryfon chce wprowadzić do swojego menu dania z morskich ssaków. - To skandaliczny pomysł - ocenia Paweł Średziński, rzecznik WWF Polska
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Strefa Biznesu: Rolnicy zapowiadają kolejne protesty, w nowej formie

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na puck.naszemiasto.pl Nasze Miasto