MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
3 z 4
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem...
fot. Przemek Krupski/materiały prasowe Wydawnictwo Buchmann

Co łączy Drakulę i Caravaggia? Neapol! Ugotuj flaczki po neapolitańsku i zjedz je we włoskim stylu. Posmakują do ostatniego kęsa

Bartek Kieżun

Bartek Kieżun jest autorem książek, dziennikarzem kulinarnym, podróżnikiem i fotografem. W mediach społecznościowych znany jest jako Krakowski Makaroniarz, z racji swojej pasji do kuchni włoskiej. Dwukrotnie zdobył Nagrodę Magella i siedem razy otrzymał prestiżowy tytuł World Gourmand Cookbook Award za najlepsze książki kulinarne.

Zobacz również

Mateusz Bobek: Żeby ludzie, którzy mieszkają w Międzyzdrojach, byli szczęśliwi

Mateusz Bobek: Żeby ludzie, którzy mieszkają w Międzyzdrojach, byli szczęśliwi

Urodziny w Szczecinie? Party-Studio przenosi nas do świata dziecięcej wyobraźni
Artykuł sponsorowany

Urodziny w Szczecinie? Party-Studio przenosi nas do świata dziecięcej wyobraźni

Polecamy

Bezproblemowe ciasto z agrestem według przepisu sąsiadki. Zrobisz je na oleju

Bezproblemowe ciasto z agrestem według przepisu sąsiadki. Zrobisz je na oleju

Wypadek w Celbowie. Wbił się na drogę i staranował volkswagena.

Wypadek w Celbowie. Wbił się na drogę i staranował volkswagena.

Najlepsze kolory na upał. Noś je, kiedy z nieba leje się żar

Najlepsze kolory na upał. Noś je, kiedy z nieba leje się żar