MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki....
fot. Blendbloke Pixabay.com

Najgorsze błędy podczas przyrządzania mięsa. Niektóre z nich mogą mieć wpływ na twoje zdrowie!

Smażenie zimnego mięsa

Nie powinno się smażyć mięsa wyjętego prosto z lodówki. Warto odczekać 10-15 minut i dopiero zacząć jego przyrządzanie. Istnieje ryzyko, że mięso na wierzchu będzie wyglądało na gotowe do spożycia, jednak w środku surowe. A każdy wie, co się może wiązać ze zjedzeniem surowego mięsa.

Zobacz również

Piękna reklama koszykówki w wykonaniu Trefla Sopot. Hala szalała z radości

Piękna reklama koszykówki w wykonaniu Trefla Sopot. Hala szalała z radości

Słowenia - Serbia NA ŻYWO. Bałkańska walka o wyjście z grupy. Gdzie oglądać?

Słowenia - Serbia NA ŻYWO. Bałkańska walka o wyjście z grupy. Gdzie oglądać?

Polecamy

Waldemar Bonkowski, były senator nie trafił do aresztu, bo nie można go znaleźć

Waldemar Bonkowski, były senator nie trafił do aresztu, bo nie można go znaleźć

Truskawki z bazaru zdrowsze niż te z Lidla czy Biedronki? Zobacz wyniki testu

GORĄCY TEMAT
Truskawki z bazaru zdrowsze niż te z Lidla czy Biedronki? Zobacz wyniki testu

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?

Akumulatory. Jak prawidłowo podpinać ładowarkę?