MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
5 z 10
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Z liści tych warzyw możesz przygotować pyszne pesto!...
fot. 123rf

Oto sposoby na wykorzystanie resztek z kuchni. Obierki, liście, skorupki... Nie wyrzucaj ich!

Liście marchewki, rzodkiewki

Z liści tych warzyw możesz przygotować pyszne pesto! Wystarczy zmiksować je z oliwą, czosnkiem, solą, pieprzem, parmezanem i orzechami. Pesto wykorzystać można na przykład do makaronu lub maczania w nim świeżej bagietki.

Zobacz również

"Powoli" 20 maja w ramach cyklu "Premiera Psychologiczna" w Kinie Pod Baranami

"Powoli" 20 maja w ramach cyklu "Premiera Psychologiczna" w Kinie Pod Baranami

"Powoli" 20 maja w ramach cyklu "Premiera Psychologiczna" w Kinie Pod Baranami

"Powoli" 20 maja w ramach cyklu "Premiera Psychologiczna" w Kinie Pod Baranami

Polecamy

"Sama na planecie" Natalii Szroeder. To muzyka, którą zabrać można w każde miejsce

"Sama na planecie" Natalii Szroeder. To muzyka, którą zabrać można w każde miejsce

Durian - najbardziej śmierdzący owoc na świecie. Jakie ma właściwości?

Durian - najbardziej śmierdzący owoc na świecie. Jakie ma właściwości?

Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę

HIT DNIA
Dżem z truskawkami i rabarbarem. Tak zamkniesz te smaki w słoiku na jesień i zimę