5 z 16
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Zagnieć ciasto w kulę, owiń folią spożywczą i włóż na pół...
fot. Karolina Głogowska

Pyszny mazurek wielkanocny z kajmakiem i orzechami. Mamy sposób na najlepsze kruche ciasto i doskonałą polewę czekoladową

Mazurek kajmakowy z czekoladą. Krok 3

Zagnieć ciasto w kulę, owiń folią spożywczą i włóż na pół godziny do lodówki.

Zobacz również

XV Grand Prix Mysłowic. Biegacze stanęli na starcie mimo deszczu - zobacz ZDJĘCIA

XV Grand Prix Mysłowic. Biegacze stanęli na starcie mimo deszczu - zobacz ZDJĘCIA

Mubi Dub it wystartował! W Targach Kielce ruszył festiwal dla fanów motoryzacji

Mubi Dub it wystartował! W Targach Kielce ruszył festiwal dla fanów motoryzacji

Polecamy

Polskie restauracje z gwiazdką Michelin. Dołączyły nowe miasta

HIT DNIA
Polskie restauracje z gwiazdką Michelin. Dołączyły nowe miasta

Wypadek kolejowy w gminie Puck. Pod kołami pociągu zginął mężczyzna

Wypadek kolejowy w gminie Puck. Pod kołami pociągu zginął mężczyzna

Latem możesz mieć niedobór tych 2 witamin. Sprawdź, jak go uzupełniać

Latem możesz mieć niedobór tych 2 witamin. Sprawdź, jak go uzupełniać