MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
9 z 15
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Do przyprawiania produktów na grilla używaj mieszanek ziół i...
fot. ArturLuczka/pixabay.com

Co zrobić, żeby grill był zdrowszy? Te metody polecają dietetycy. Zobacz najlepsze sposoby na przygotowanie pysznych dań z grilla

Usuwaj przyprawy i resztki marynaty

Do przyprawiania produktów na grilla używaj mieszanek ziół i przypraw korzennych w postaci nacierek i mokrych marynat. Zawsze dodawaj do nich sól, bo to jedyny składnik, który wnika do wnętrza kawałków (dlatego też lepiej, gdy są one cieńsze). Jednak przed położeniem kawałków na ruszcie ściągaj z nich resztki dodatków smakowych, ponieważ z przeciwnym razie będą się palić.

Zobacz również

Mieszkańcy Radomia wypoczywają nad Zalewem na Borkach [ZDJĘCIA]

Mieszkańcy Radomia wypoczywają nad Zalewem na Borkach [ZDJĘCIA]

Gęsty dym nad Białogonem. Pali się poddasze budynku

Gęsty dym nad Białogonem. Pali się poddasze budynku

Polecamy

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

Najprostszy dżem z brzoskwiń na zimę. Tani, smaczny i niezawodny

W jednej ręce dziecko, w drugiej smartfon. To może mieć złe konsekwencje

W jednej ręce dziecko, w drugiej smartfon. To może mieć złe konsekwencje

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty

Najlepsze ciasto z czarną porzeczką. Idealne do popołudniowej kawy lub herbaty